Christiaan Kats

Grafisch vormgever

Aangenaam! Mijn naam is Christiaan Kats. Ik ben een 40-er met jarenlange ervaring in marketing en communicatie. Ik hou van dit vak! Altijd staat de vraag centraal: hoe presenteren we ons product of dienst op een aantrekkelijke manier, zodat klanten er meer van willen weten. Of het heel graag willen hebben. Of het nu gaat om tekst, vorm of presentatie van het product dat of dienst die we in de markt willen zetten.

In mijn vroegere werk had ik te maken met tekstschrijvers, grafische vormgevers en reclamebureau’s. Mijn interesse in grafische vormgeving werd gewekt. Het begon met het ontwerpen van een verjaarsdaguitnodiging van mijn (toen) 5 jaar oude dochter. Inmiddels zijn we jaren verder en ben ik zelf werkzaam als dtp-er/grafisch vormgever.

Ik werk vanuit een enthousiasme om mensen te helpen en de wereld mooier te maken. Tenslotte leven we het leven met elkaar en iedereen mag meedoen. Dat doe ik op een nuchtere, realistische en zakelijke manier. Ik doe de dingen die ik doe graag goed. Mijn eerste ‘baas’ leerde me dat niet het vele goed is, maar het goede veel.

Mijn werk en klantencontact doe ik op een persoonlijke en informele manier. Ik werk graag samen met de klant aan de herkenbaarheid van zijn of haar onderneming. Wie ben je als ondernemer, wat is je klantenkring en daar de presentatie en communicatie op inrichten. Dat doe ik met succesvolle websites, moderne logo’s, frisse huisstijlen en mooi drukwerk.